Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 14:55

Φεύγουν Κόντζα - Λεό, έρχονται Μπαλόπητας και Ντόγος

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τη μεσαία γραμμή του ΑΟ Σύρου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Έρτσου Μίρτσα δεν προχώρησε, αφού ο παίκτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, ενώ στο κενό πέφτουν και οι προσπάθειες απόκτησης του Δημήτρη Κολιόπουλου, που φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ονόματα όπως του Μανόλη Καλεργή της Διάνας Ηλιούπολης έχουν πέσει στο τραπέζι, με τις περιπτώσεις αυτές όμως να φαντάζουν πολύ δύσκολες, μιας και μιλάμε πάντα για πρωτοκλασάτους παίκτες που δύσκολα θα αφήσουν την πρωτεύουσα για να έρθουν στις Κυκλάδες.

Αποχωρούν Πρίντεζης και Κοντζαπαναγιώτης

Στον ΑΟΣ δεν έχουμε όμως μόνο μεταγραφές και προσπάθεια για να ενισχυθεί το ρόστερ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Λεονάρδος Πρίντεζης και ο Βασίλης Κοντζαπαναγιώτης ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την ομάδα, με την περίπτωση του πρώτου να εξετάζεται, καθώς μπορεί ο ίδιος να θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα του Πειραιά, αλλά οι άνθρωποι του ΑΟ Σύρου τον θέλουν στο ρόστερ.

Ντόγος και Μπαλόπητας

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, μετά τον Μανόλη Μουλίδη, ακόμα δύο παίκτες του Πάγου θα ενταχθούν στο ρόστερ του ΑΟ Σύρου. Πρόκειται για τον επιθετικό Αντώνη Μπαλόπητα, που ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που μαζί της κέρδισε πολλά, όπως και τον  Αντώνη Ντόγο που αγωνίζεται με την ίδια άνεση στο κέντρο της άμυνα και στην μεσαία γραμμή.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares