Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 17:38

Σούπερ κίνηση με Κρητικό ο ΠΑΣ Νάξου!

Ήταν δεδομένο ότι η διοίκηση του θα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο β' γύρο ο ΠΑΣ Νάξου να παρουσιάζονταν ανταγωνιστικός και έτοιμος να διεκδικήσει τους βαθμούς που δεν πήρε στο πρώτο μισό του μαραθωνίου.

Η ομάδα του Νίκου Σπαή, όντας ένα σύνολο που βασίζεται σε νεανικό μέσο όρο ηλικίας διαθέτει και στο δυναμικό της παίκτες που έχουν την απαιτούμενη εμπειρία όπως οι Σταματίου, Κουτελιέρης, Καράι, Πετρόπουλος και Ανεβλαβής.

Στην παρέα αυτή προστίθεται ακόμη ένας παίκτης που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κρητικό ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από τον Πανναξιακό, θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των ''οράνιε''.

Παρότι ο ίδιος φαίνονταν να ήταν κοντά στην μετακίνηση του στον ΑΜΣ Φιλωτίου, τελικά επέλεξε την επιστροφή του στον ΠΑΣ Νάξου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Φέτος ο 'Μπίλερ' δεν αγωνίστηκε στον Πανναξιακό εξαιτίας της βαριάς τιμωρίας που τον ακολουθούσε από πέρυσι ωστόσο δηλώνει έτοιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που με συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων θα αποτελέσει βαρόμετρο με την απόδοση του και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΣ Νάξου από πολλές και διαφορετικές θέσεις. 

Το ευχαριστώ του Σπαή στον Αγγελή

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του ΠΑΣ Νάξου, κ. Νίκο Σπαή, θέλησε να καλωσορίσει τον Μιχάλη Κρητικό και να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Μιχάλη Αγγελή για τις ενέργειες του:

«Θέλω να καλωσορίσω τον Μιχάλη Κρητικό και πλάι στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου και παράλληλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Μιχάλη Αγγελή για τις έγκαιρες ενέργειες του προκειμένου να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής».

DSC_0436_57200.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares