Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 00:57

Τα βρήκαν Φώσκολος - Ζιάβρας με Μανουδάκη και δρομολογείται η μεγάλη επιστροφή

Οι καλύτερες συμφωνίες έρχονται μετά από διαφωνίες που φέρνουν συνεχή διάλογο... αυτό φαίνεται ότι ισχύει στο απόλυτο και στην περίπτωση του ΑΟ Σύρου και του Μανουδάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν, μετά από ένα διάστημα παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων, ο ''βιρτουόζος'' βραχύσωμος άσος βρίσκεται μία ανάσα από το να φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟ Σύρου.

Τι κι αν κάποιοι τον έβγαζαν να μην θέλει επ ουδενί να συζητήσει την επιστροφή του στον ΑΟ Σύρου, παρόλο που ο ίδιος είχε τονίσει αρκετές φορές ότι είναι η ομάδα της καρδιά του; Τι κι αν όλα αυτά δεν ηχούσαν καλά στα αυτιά των διοικούντων του ΑΟ Σύρου και δη του προέδρου Γιώργου Φώσκολου;

Όλα αυτά μάλλον ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Κυριάκος Μανουδάκης,  Γιώργος Φώσκολος και ο Νίκος Ζιάβρας, είχαν ένα θερμό τετ ατ τετ πριν λίγο σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου, όπου τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή, ανοίγοντας τον δρόμο της μεγάλης επιστροφής.

Όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μανουδάκης, θα αγωνιστεί στον ΑΟ Πάγου και στο επόμενο παιχνίδι και έπειτα θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έχει ζήσει αμέτρητες χαρές και αρκετούς τίτλους!

01c6e24298af82b2eb1c6e9cdd01f684_XL_b3bb8.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares