Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 23:31

Παίζει με ΠΑΣ Τηνου και επιστρέφει τον ΑΟΣ ο Μανουδάκης

Έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, είναι ο Κυριάκος Μανουδάκης, καθώς οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΑΟ Σύρου ολοκληρώθηκαν, με τις δύο πλευρές αν τα έχουν βρει σε όλα και να μένουν πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής.

Όπως αναφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, το Σαββατιάτικο ματς - φωτιά κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου θα είναι το τελευταίο του Κυριάκου Μανουδάκη με τη φανέλα του Πάγου, που έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του και προβάρει τα κιτρινόμαυρα του ΑΟ Σύρου. Ο Συριανός ποδοσφαιριστής θέλει να τιμήσει τη συνεργασία του με το σωματείο και να το βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει σε αυτόν τον αγώνα ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και αν παραμείνει κοντά στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Μανουδάκης από την πλευρά του δηλώνει ανυπόμονος να συνεργαστεί ξανά με τον ''Πρίγκιπα'' όπως αποκαλεί τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο, καθώς αυτό το δίδυμο είναι γνωστό για την πολυετή συνεργασια και τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει όταν συνυπάρχουν στον ΑΟΣ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares