Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 12:27

Πίτα με ανανέωση Κωνσταντόπουλου και ''σόου'' Μάρκου στον Πύργο [pics-vid]

Μέσα σε οικογενειακό και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Πύργου.

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο ''Μύθος'' στον Πύργο, παρουσίας σύσσωμης της διοίκησης, όλων των ποδοσφαιριστών και βέβαια φίλων που βρίσκονται δίπλα στον σύλλογο σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει.

Η είδηση της βραδιάς βγήκε από τα χείλη του προέδρου Μανόλη Νομικού, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με τον προπονητή κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο, πράγμα που έγινε δεκτό με πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες. Η συνέχιση της συνεργασίας του ΑΟ Πύργου και του Αλέξη Κωνσταντόπουλου δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί, καθώς ο τεχνικός κατέκτησε όλους τους στόχους που είχαν τεθεί αρχικά από την διοίκηση και όχι μόνο, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης συνεχίζει στην β' φάση του πρωταθλήματος έχοντα κατακτήσει άξια την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο όμιλο.

Για την ιστορία τα φλουριά που περιείχαν ένα οικονομικό δώρο, κέρδισαν ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Λύκος και το μέλος του τεχνικού τιμ Μάρκος Φύτρος.

Ατραξιόν της βραδιάς, όπως πάντα άλλωστε ήταν ο αξιαγάπητος Μάρκος Φύτρος, που εκτός το φιλί στον Γιώργο Καλαμάτα ως επιβράβευση για τις επεμβάσεις του κάτω από τα γκολ ποστ,στη συνέχεια αφιέρωσε στην ομάδα το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας... και όλα αυτά βέβαια μέσα σε αποθέωση!

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares