Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 16:07

Διπλό παραμονής στη Σεριφο ο Αστέρας Μαρμάρων

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Νηρέα στα Μάρμαρα, ο Αστέρας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με 0-3 του ΑΠΣ Κύθνου στην Σέριφο σε ματς που αφορούσε τον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αυτή ήταν η 5η νίκη για την ομάδα της Πάρου που έφτασε στην 5η θεση και τους 16 βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα γίνει αναφορικά με το ματς που δεν έγινε ανάμεσα στον ΑΟ Σεριφου και τον Παμμηλιακο, δεδομένου ότι η διαφορά που την χωρίζει από την ομάδα της Μήλου είναι μόλις 1 βαθμος (έχει ματς περισσότερο ο Αστέρας).

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Σταύρος Κληρονόμος που πέτυχε χατ-τρικ και σκόραρε στο 57’ (με σουτ μετά από ασίςτ του Αναστσάκη), 65’ (με σουτ μετα από Ασιστ του Αναστασάκη) και 72’ με προβολή μετά από πάσα του Αντιπαριώτη.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Γκούμας, Λαρεντζάκης Π (82’ Χριστοδουλάκης), Φιλιππαίος ( 55’ Λαρεντζάκης Φρ.), Ψαρράς, Λεβαντής, Γονιδάκης, Δανιήλ (65’ Τσάπα), Ηλιού, Γονίδης Θ., Κούτσι, Γαρδεράκης (75’ Γονίδης Ν.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Χρήστος Σάμιος) Σομπόνης, Αναστασάκης, Παρζάλης, Μπελούκης Σ., Κληρονόμος, Χαραλαμπίδης (90’ Μπάκο), Αλιπράντης, Κλούβας, Κρητικός, Μοστράτος (65’ Νταης), Αντιπαριώτης (70’ Μπελούκης Α.).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares