Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 12:10

"Κλείδωσε" την 3η θέση ο Καρτεράδος που πέρασε νικηφόρα από το Φιλώτι [0-3]

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Καρτεράδου από την Ορεινή Νάξο αφού επικράτησε με 0-3 του ΑΜΣ Φιλωτίου, κλειδώνοντας και μαθηματικά την 3η θέση.

Πλέον η ομάδα της Σαντορίνης θα αναμετρηθεί με τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση από 1ο και 2ο όμιλο και οι δυο καλύτεροι σύλλογοι που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις από μονά παιχνίδια θα περάσουν στην β' φάση. 

vat_0cfe3.jpg

Το συγκρότημα του κ. Αυγουλέα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση δείγμα της δουλειάς που κάνει στο σύλλογο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του.

Από την άλλη, ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή ημέρα με αποτέλεσμα να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα βάσει διαμόρφωσης της βαθμολογίας να συμμετέχει τη νέα σεζόν στην Β' κατηγορία.

Στο 13' ο Δημητρακόπουλος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, με τον Αχμετάι στο 42' με διαγώνιο σουτ να κάνει το 1-0. Στο 67' ο Βοβός που είχε περάσει στο γήπεδο νωρίτερα σε κενή εστία από πάσα του Σαλιστάσι έκανε το 0-2, με τον Αχμετάι στο 80' με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Λουλάι, Λιόφαγος Γ., Ισμαιλάι, Μουστάκης Α. (80' λ.τρ. Προμπονάς), Πράσινος, Μουστάκης Δ., Ζούλης, Κοττάκης Μ., Βενιεράκης (90' Λεγάκης), Βερύκκοκος (68' Κάγκανης), Ευρυπιώτης.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Γιώργος Αυγουλέας) Ξαγοράρης, Τριαντάφυλλος (51' Πρέκας), Αλεφραγκής, Δημητρακόπουλος (87' λ.τρ. Ρηνάκης), Ντάλλας, Αχμετάι, Σαλιστάι, Φέκας, Αρβανίτης (76 Κουρπέτης), Φραντζέσκος (63' Κοβος), Τομόρι.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares