Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 18:37

Πέρασε δύσκολα από την Τήνο ο ΑΟ Μυκόνου με 0-2 [pics & vid]

Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Μυκόνου που επικράτησε με 0-2 του ΠΑΣ Τήνου για τον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, που έχει τερματίσει στην 3η θέση, παρατάχθηκε με διαφορετικό σχήμα, με τον έμπειρο κόουτς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες από την ομάδα Κ18 όπως τους Δάρρα, Καλογερα, Μπομπάι, Ντουσάι και Μπαϊρακτάρη. 

Από την άλλη ο ΠΑΣ Τήνου που έμεινε στην 4η θέση, και περιμένει το αποτέλεσμα σήμερα του ΑΟ Πάγου με τον Ανδριακό, στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και να κερδίσει ο ΑΟ Πάγου σήμερα τον Ανδριακό και περάσει τον ΠΑΣ Τήνου, η ομάδα του κ. Μάλλιου θα έχει την τύχη στα χέρια της αφού σε περίπτωση νίκης στην Μύκονο την επόμενη και τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άνω Μερά θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των ειδικών αγώνων. Στην ισοβαθμία ανάμεσα στις δυο ομάδες ο ΑΟ Πάγου έχει προβάδισμα.

Στο 12' ο Περιάλης με έκανε το 0-1, με τον Γκέγκα στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 0-2. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Σέντρα του Μπομπάι και ο Περιάλης κάνει το 0-1.

26' Ο Κελαδίτης κάνει πέναλτι στον Περιάλη με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να μην επιτρέπει στον Αλεξανδρόπουλο να σκοράρει.

43' Σουτ του Αλεξανδρόπουλου η μπάλα πηγαίνει στον Πεϊδη ο οποίος στην επαναφορά έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. 

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Τήνου με τον Γιαννησόπουλο. 

52' Ο Φώσκολος εκτελεί το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 

90' Χέρι εντός περιοχής του ΠΑΣ Τήνου σε προσπάθεια του Γκέγκα. 

90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 0-2. Ο Γκέγκα με πέναλτι κάνει το 0-2. 

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος ) Κελαδίτης, Λειβαδάρης, Θεοδώρου, Νάζος (39' Δενεκαριάς), Αρμακόλλας, Βελαλλόπουλος (50' Δαρμής), Φώσκολος, Παλαμάρης, Μυλωνάς, Ζαλώνης, Γιαννησόπουλος.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Μπομπάι, Κανιούρας, Μπαλλης (84' Δαρρας), Καρατζάς, Ντουσάι (46' Καλογερας), Κριτσάς (74' Μπαϊρακτάρης), Αλεξανδρόπουλος, Γκέγκα, Πεϊδης (65' Τουρέ) Περιάλης.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του Edward Veizi

Δείτε όλο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares