Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 19:08

Με νίκη έκλεισε την κανονική περίοδο ο ΑΟ Μυκόνου [vid]

Με νίκη 1-4 του ΑΟ Μυκόνου το βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ Σύρου ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ανταπόκριση: Νίκος Παπουτσάς | Φωτογραφία: Έντουαρτ Βεΐζι

Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Ρούσσος και Θεοφύλακτος Παχατουρίδης έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι σήμερα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με το 0-0 να είναι το σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και με το πέρασμα του Παπαδόπουλου και του Βλαχόποπουλου στο παιχνίδι η εικόνα άλλαξε, με τους Μυκονιάτες να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, που μεταφράστηκε σε γκολ στο 59΄, όταν ο Τουρέ σέντραρε και ο Γκέκα με ''τσίμπησε'' την μπάλα προ του Ανδρεάκου και έκανε το 0-1.

Στο 76΄ο Βλαχόπουλος, αφού αρχικά σούταρε και απόκρουσε ο Ανδρεάκος, στη συνέχεια με διπλή προσπάθεια και πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 84΄ο ίδιος παίκτης και πάλι με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 87΄ο Αίαντας Σύρου, μείωσε σε 1-3, όταν ο Καμπάνης μετά από κόρνερ έπιασε εύστοχη κεφαλιά.

Το τελικά 1-4 έγινε από τον Πεΐδη στο 90΄, μετά από αντεπίθεση και κοντινό σουτ του τελευταίου.

Αυτή η νίκη ήταν η 8η του ΑΟ Μυκόνου που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του κατέχοντας την 3η θέση του ομίλου με 25 βαθμούς και πλέον θα κηνυγίσει την είσοδο του στην β΄φάση στους αγώνες μπαράζ απέναντι στους τρίτους των άλλων ομίλων που θα είναι ο Καρτεράδος και ένας εκ των Παμμηλιακού, Αστέρα μαρμάρων ή Νηρέα από τον 2ο όμιλο.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Αγγέλου, Μουτάφης και Ρούσσος

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Ανδρεάκος, Καμπάνης, Ροσσολάτος, Καραμολέγκος, Τσιριγώτης (72΄Ζαρμπώνης), Σπανός (46΄Γουρνάς), Βαμβακούσης, Ανδρεαδάκης (65΄Γαληνός), Χριστόπουλος (53΄Ευμορφόπουλος), Δεναξάς, Παράβαλος

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Μπουρντένης (46΄Ψύλλιας), Δάρρας, Κάνιουρας, Τσάνης (57΄ Θεοδώρου), Καρατσάς, Μπαϊρακτάρης, Μιχίλι (46΄Παπαδόπουλος), Πεΐδης, Τουρέ, Καλογεράς (46΄Βλαχόπουλος), Γκέκα.

Η τελική βαθμολογία

2019-02-19_63073.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares