Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 20:32

Στο... θέατρο του παραλόγου ο Παμμηλιακός 0-3 τον Αστέρα Μαρμάρων με παραίτηση Χρήστου Σάμιου

Μια πραγματική δυσφήμηση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Αρχιλόχου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του 2ου ομίλου ανάμεσα στον Αστέρα Μαρμάρων και τον Παμμηλιακό.

Ο Παμμηλιακός νικώντας με 0-3 μετά το ισόπαλο α' μέρος, "κλείδωσε" την τρίτη θέση στον όμιλο, αλλά αυτό που έμεινε σε όλους, ήταν η διακωμώδηση του αθλήματος. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το πλοίο που έφερε την αποστολή του Παμμηλιακού στην Πάρο, καθυστέρησε δυο ώρες με αποτέλεσμα το ματς που ήταν ορισμένο για τις 15.30, ξεκίνησε στις 18.00 αφού πρώτα μετατέθηκε η ώρα έναρξης για τις 17.30.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Μαρμάρων ανήμποροι να επισπεύσουν την ώρα έναρξης, αγχώθηκαν καθώς τρεις βασικοί τους ποδοσφαιριστές (Αναστασάκης, Παρζάλης, Αμπράμοβ), έπρεπε να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής για το λιμάνι του Πειραιά και στο ημίχρονο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με το ξεκίνημα της επανάληψης, έπεσαν οι προβολείς και ο ήδη προβληματικός φωτισμός του γηπέδου είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή για περίπου μισή ώρα.

Τελικά, οι ομάδες και οι διαιτητές ξαναμπήκαν στο γήπεδο, για την τυπική διαδικασία της ολοκλήρωσης του παιχνιδιού. 

Όλα αυτά, έφεραν μεγάλο εκνευρισμό στις τάξεις των γηπεδούχων ενώ από τη μεριά του ο Παμμηλιακός, χωρίς να έχει και αυτός καμία ευθύνη, μπήκε στη διαδικασία της ταλαιπωρίας. 

Τα... πυρά των ανθρώπων του Αστέρα Μαρμάρων στράφηκαν κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων με αποκορύφωμα τη δήλωση-παραίτησης του προπονητή, Χρήστου Σάμιου από την τεχνική ηγεσία καθώς όπως μας δήλωσε: ''Δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε αυτή κωμωδία για την οποία ευθύνεται, η ΕΠΣΚ και ο πρόεδρος, Ειρηναίος Φρέρης''.

Ισορροπημένο το α' μέρος-Διαδικαστική η επανάληψη

Στο α' μέρος το ματς ήταν αρκετά καλό ο Παμμηλιακός μπήκε πιο δυνατά, κυριάρχησε στα πρώτα 12' χάνοντας ευκαιρίες αλλά μετά ο Αστέρας ισορρόπησε χάνοντας με τη σειρά του κλασσικές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, ειδικά μετά τη διακοπή και τα όσα συνέβησαν στον Αστέρα αλλά και το άνοιγμα του σκορ από τον Παμμηλιακό όλα απέκτησαν τυπικά χαρακτήρα.

Στο 60' ο Βασίλης Καμακάρης, στο 62' ο Σάντα και στο 72' ο Αποστόλης Μαυρογιάνης πέτυχαν τα γκολ που έκριναν τον αγώνα.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5' Από πλάγιο του Β. Καμακάρη κεφαλιά του Α. Σοσόλι διπλή σωτήρια απόκρουση του Αμπράμοβ. 

9' Από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου, ο Παπαδημητρίου βρέθηκε μόνος του αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

12' Παπαδημητρίου βρήκε τον Βασίλη Καμακάρη μέσα στην περιοχή και πλάγια όμως το διαγώνιο πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.

13' Κόρνερ του Κληρονόμου ο Παρζάλης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

19' Κληρονόμος εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε τον Παρζάλη μόνο του στην μικρή περιοχή και η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ. 

37' Δοκάρι ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ. Ο Σάντα με σουτ σημαδεύει το δοκάρι και στο... ριμπάουντ ο Μάριος Καμακάρης σουτάρει ψηλά άουτ.

38' Εκτέλεση φάουλ του Κληρονόμου με φάουλ, όμως ο Αναστασάκης δεν μπορεί με προβολή να κάνει το 1-0.

56' Ο Τιάγκο Σοσόλι ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και από καλή θέση σούταρε άουτ.

60' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ. Μετά από προσπάθεια του Παπαδημητρίου και κάθετη πάσα του Βασίλη Καμακάρη με σουτ έκανε το 0-1.

62' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ. Δυνατό πλάγιο του Βασίλη Καμακάρη βρήκε τον Σάντα στην πλάνα της άμυνας που δεν δυσκολεύτηκε εξ επαφής να κάνει το 0-2. 

67' Πλασέ μέσα από την περιοχή του Κληρονόμου σωτήρια ο Ανυφαντάκης.

72' ΓΚΟΛ Ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ. Ο Αποστόλης Μαυρογιάννης που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παπαδημητρίου.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας με βοηθούς τους Ζαράνη και Βαγγέλη Ρούσσο.

Οι διαιτητής τήρησαν κατά γράμμα ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς στα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν ενώ μετά τη λήξη πήρε κόκκινη απευθείας ο Κλούβας 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρήστος Σάμιος) Αμπράμοβ (46' Σομπόνης), Αναστασάκης (46' Αλιπράντης), Παρζάλης (46' Σούλι), Μπελούκης Σ., Κληρονόμος, Κλούβας, Μοστράτος, Νταής, Μπελούκης Τ., Χαραλαμπίδης, Χριστόφορος (65' Μπάκο).

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος): Ανυφαντάκης, Κυρίτσης Α., Δρίλης, Λικάι, Καμακάρης Μ., Σοσόλι Α., Μαυρογιάννης Γ., Σάντα, Καμακάρης Β., Παπαδημητρίου, Σοσόλο Ν. (72' Μαυρογιάννης Α.)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares