Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 19:22

Με φόρα από το Κύπελλο ο ΑΟ Πάρου, "λύγισε" τον ΑΟ Σερίφου και μπήκε με το δεξί στα μπαράζ

Ιδανική εκκίνηση, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έκανε ο ΑΟ Πάρου που νίκησε για πρώτη φορά φέτος και ίσως την κατάλληλη στιγμή τον ΑΟ Σερίφου με 3-2 για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του 2ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Χρήστου Γαβαλα στο ημίχρονο είδε τον αντίπαλο να προηγείται με δυο γκολ, ωστόσο, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και αφού πέτυχε τρια τέρματα πήρε το ζητούμενο και το απόλυτο από το ματς που δεν ήταν άλλο από τη νίκη, μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν διαχειρίστηκαν όπως θα έπρεπε το υπέρ τους 0-2 και γνώρισαν την ήττα με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτούν το +2. 

Ιδανική εκκίνηση ο ΑΟ Σερίφου

Στο 14΄ο ΑΟ Σερίφου "πάγωσε" την Πάρο αφού ο Κώστας Ρεβινθής με πέναλτι έκανε το 0-1. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε το γκολ του Παρίση στο 37' για να κάνει το 0-2, και να δυσκολέψει την κατάσταση για τον ΑΟ Πάρου. 

Παρ' ολα αυτά, η αντεπίθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε στο β' μέρος, αφού πέτυχαν τρια γκολ και πήραν μια μεγάλη νίκη που θα τους βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Στο 53' ο Γιουρτζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Καντιώτη έκανε το 1-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 60' να κάνει το 2-2 με σουτ μετά από σέντα του Ρελλα.

Στο 87' ο Χίσκα με σουτ και αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι χάρισε τη νίκη στους Παριανούς. Στο 84' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αρτάν Σγουράτι και ενώ είχε αντικατασταθεί

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Χρήστος Γαβαλάς) Χαριστός, Ρέλλας, Καντιωτης, Καραφυλλάκης, Τσούκε, Χίσκα, Γιουρτζίδης, Γιαννούλης, Σγουράτι (65' Σγουράτι Φ.), Μπέρτι (50' Σαρρής Α.), Γκιόκα (27' λ.τρ. Σαρρής Ι.).

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ,, Βαλσαμάκης Κ., Παρίσης, Ρεβίνθης Ν. (60' Μονοβάσιος), Μουστάκας, Μαγουλάς, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μαγουλάς Α. (85' Γαβριήλ), Ρεβίνθης Κ., Παππάς.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares