Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:04

Ανεβάζει στροφές ο Γιώργος Βαρουξής του ΑΟ Μυκόνου [pics]

Σε έναν σοβαρό τραυματισμό η αποκατάσταση είναι το Α και το Ω.

Στην περίπτωση του Γιώργου Βαρουξή, ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μυκόνου, τα πράγματα όσον αφορά την επάνοδο του πρώην άσου του Κερατσινίου θέλουν ειδικό χειρισμό.

Ο Πειραιώτης μεοσαμυντικός που διδάχθηκε τα... μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Ολυμπιακού υπέστη πριν από 5 μήνες ρήξη χιαστού, με τον ίδιο σιγά-σιγα να επανέρχεται.

Φυσικά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, παρ' όλα αυτά, ο "Βάρου" έχει  ξεκινήσει τρέξιμο, με το επίπονο στάδιο, του νυστεριού και της καθίζησης να ανήκει στο παρελθόν. 

Ο ΑΟ Μυκόνου, πιστός στη φιλοσοφία του και έχοντας στόχος να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή, είναι στο πλάι του Γιώργου Βαρουξή. Κάλυψε όλα τα έξοδα της επέμβασης δείχνοντας τον επαγγελματισμό που διέπει την διοίκηση Κουκά, και από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα είναι συνεχή επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστεί ο παίκτης.

Ο Βαρουξής αμείβεται κανονικά, δείχνοντας ότι η Μυκονιάτικη ομάδα, στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της και δεν τον έχει αφήσει στο... έλεος του Θεού επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει.

Με καθημερινή παρουσία στο γήπεδο, ο Βαρουξής πλέον βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής και ευχόμαστε μετά από τρεις επεμβάσεις στο γόνατο, όλα αυτά, να είναι περαστικά. 

varouxis_02989.jpgvarouxis2_c72ac.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares