Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:51

''ΜΑΡΣ'' τα 2 πέναλτι του τελικού... το βίντεο δικαιώνει απόλυτα τον Κουμπαράκη

Μπορεί ο τελικός να ανήκει στο παρελθόν και πλέον η Άνω Μερά να κάνει τα σχέδια της για την επόμενη σεζόν, όμως ο απόηχος του παιχνιδιού καλά κρατεί και αυτό έχει να κάνει με διάφορα σχόλια που γράφονται ή συζητιούνται, μέσα από τα οποία βγαίνει μία αμφισβήτηση για τις αποφάσεις του διαιτητή της super league Στέφανου Κουμπαράκη, ο οποίος καταλόγισε δύο πέναλτι που έφεραν το 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Το βίντεο  όμως της αναμέτρησης διαψεύδει όλους όσους έσπευσαν να κρίνουν τον ρέφερι του τελικού και δικαιώνουν απόλυτα τον Στέφανο Κουμπαράκη και για τις δύο φάσεις πέναλτι.

Στο πρώτο πέναλτι του 5' ο Δαραμάρας  της Άνω Μέρας τσιμπάει την μπάλα και ο τερματοφύλακας Τσαϊλάκης μοιραία τον ανατρέπει, με τον ρέφερι να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα.

Στο 92' ο Κοφωκώτσιος κλωτσά το πόδι του Χαμηλοθώρη μέσα στην περιοχή και ο Κουμπαράκης που ήταν δίπλα στη φάση δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι.

Ήταν δύο δύσκολες αποφάσεις, αλλά παράλληλα και δύο ξεκάθαρες παραβάσεις. Δεν θέλω καν να σκέπτομαι αν αυτά τα δύο πέναλτι είχαν καταλογιστεί από έναν διαιτητή της ένωσης μας τις θα είχε επακολουθήσει.

Δυστυχώς, οι διαιτητές είναι πάντα αυτοί που δέχονται πολλές φορές κρίσεις οι οποίες είναι άδικες. Αυτές αν προέρχονται από οπαδούς ή φιλάθλους είναι πάντα θεμιτές, αλλά εμείς οι αθλητικογράφοι είμαστε υποχρεωμένοι να τεκμηριώνουμε την άποψη μας, και το ακόλουθο βίντεο αποτελεί ένα τεκμήριο της ορθότητας των αποφάσεων του Στέφανου Κουμπαράκη, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς Μουτάφη και Αρμακόλα πραγματοποίησαν μία σεμιναριακή διαιτησία στον μεγάλο τελικό των Κυκλάδων.

Δείτε το βίντεο:

Τα βίντεο του τελικού

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares