Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 16:10

ΠΑΣ Τήνου: Προτεραιότητα η παραμονή Μάλλιου στην τεχνική ηγεσία

Στον ΠΑΣ Τήνου μέχρι το τέλος Μαϊου οι προπονήσεις σε επίπεδο ακαδημιών θα συνεχιστούν ενώ θα διεξάγονται και φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου οι νεαροί παίκτες να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό ώστε η αποχή να μην είναι τόσο μεγάλη.

Από εκεί και πέρα, η ομαδα τη νέα σεζόν βάσει της θέσης που τερμάτισε θα συμμετάσχει στην Β' κατηγορία και ήδη ο προγραμματισμός θα πρέπει να ξεκίνησε σιγά-σιγά στις αρχές Ιουνιου.

Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κρατήσει στην τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Μάλλιο αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια των ακαδημιών και της α' ομάδας, με την προσωπικότητα του και τις γνώσεις του, με το σύλλογο να είναι ανταγωνιστικός όλη τη χρονιά.

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό ωστόσο συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα έχει να κάνει με την ανακατασκευή το γήπεδο στο Βιντσι της Τήνου.

Όπως έχει ανακοινώσει η Περιφέρεια τα οκτώ που έχει αναλάβει θα πρέπει να παραδοθούν σε 4 μήνες κάτι που σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος εφόσον όλα πάνε καλά, θα ειναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares