Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 22:46

Συνεχίζει στον πάγκο του Πάγου ο Χρήστος Φωκάς (η πρώτη του δήλωση)

Ο Χρήστος Φωκάς, όπως είχε αναφέρει το sportcyclades.gr, ήταν βέβαια ότι θα παρέμενε στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πάγου αφού έδωσε τα χέρια με το σύλλογο της Σύρου.

Έτσι και σήμερα επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές με την ιστοσελίδα μας να εξασφαλίζει παράλληλα την πρώτη του δήλωση, με τον ίδιο να τονίζει:

«Η φετινή χρονιά για εμένα είχε πολλές διακυμάνσεις. Ξεκίνησα σε ένα σύλλογο που είχε υψηλές βλέψεις και στόχους. Επειδή καλώς ή κακώς οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα, νομίζω ότι το έργο που μου ανατέθηκε στον ΑΟΣ το έβγαλα εις πέρας με επιτυχία.

Η ομάδα ήταν αήττητη και οι λόγοι παραίτησης μου ήταν άλλοι. Από εκεί και πέρα ύστερα όταν ανέλαβα τον Πάγο τον Γενάρη ήξερα εξ αρχής ότι το έργο θα ήταν πολύ δύσκολο μιας και η ομάδα είχε κακή βαθμολογική θέση και κακή ψυχολογία.

Παρ' όλα αυτά τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα υπερέβαλαν εαυτούς και το αποτέλεσμα της παραμονής ήταν όλο δικό τους.

Όσον αφορά την παραμονή στην ομάδα οριστικοποιήθηκε σήμερα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και του χρόνου η ομάδα θα στηθεί με ηρεμία.

Σε συνεργασία πάντα με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή των τμημάτων υποδομών θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τομέα της οργάνωσης και στον τομέα της πειθαρχίας με σκοπό το καλό του συλλόγου.

Θα βασιστούμε σε αυτά τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα φέτος για το στόχο και με επιλεγμένες προσθήκες νέων παικτών και παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου ευελπιστούμε να φτιάξουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα αντεπεξέλθει με επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να εξελίξουμε και όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε.

Η ομάδα του Πάγου ήταν και είναι ένας σύλλογος που δείχνει σεβασμό στον υγιή συναγωνισμό και στην ευγενή άμιλλα. Όπως επίσης δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο με κάθε ευκαιρία (Φιλικό με εθνική ομάδα Κωφών).

Αυτή την εικόνα θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε. Όσον αφορά τις προσωπικές φιλοδοξίες στόχος μου είναι να εξελίσσομαι συνεχώς με εκπαίδευση σε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχει ταβάνι στο χώρο του ποδοσφαίρου που υπηρετούμε. Υπάρχουν πάρα πολλά κενά που πρέπει να συμπληρώνει ο προπονητής για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις.

Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο για τη δουλειά που κάνουν και την εξέλιξη που έχουν παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο με υγεία».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares