Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 22:44

Παραίτηση Νίκου Βουτσίνου από τον πάγκο του ΑΟ Σύρου

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Σύρου ανακοίνωσε ο Νίκος Βουτσίνος, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη χρονιά αποχωρεί αφήνοντας αιχμές προς διάφορες κατευθύνσεις.

Το σενάριο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ανέφερε την συνεργασία του ίδιου με τον Γιώργο Ρούσσου στην τεχνική ηγεσία για τη σεζόν 2019-2020 ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να βρουν το τεχνικό επιτελείο εκείνο που θα εκπληρώσει τους στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Βουτσίνου:

Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, 5 μήνες και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον ΑΟΣ. Εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα, όταν όμως τον σχεδιασμό θα τον κάνει η Διοίκηση και οι Προπονητές και όχι κάποιος τυχαίος χορηγός που τα θέλω και τα συμφέροντά του τα βάζει πάνω από το καλό της ομάδας.

Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που ανέλαβα τον Ιανουάριο και που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στην ήττα.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον υπηρετεί ένα ιστορικό σωματείο.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τον συνεργάτη μου Γιώργο Δημητρακόπουλο τον Γενικό αρχηγό Ιωαννίδη Άρη και τον κ. Καλούδη Κώστα για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στα παιχνίδια των μπαράζ.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.

Υ.Γ Κάθε εξουσία είναι εντελώς ταπεινωτική. Εξευτελίζει τόσο εκείνον που την ασκεί , όσο κι εκείνον που την υφίσταται.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares