Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:03

Συνεχίζει στον Πύργο ο Συνολάκης

Στον ΑΟ Πύργου ο σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τη διοίκηση καθημερινά να είναι σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται ώστε να στελεχώσουν την ομάδα αλλά και με παίκτες που ανήκουν από πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την τελευταία είδηση που αφορούσε τη μετακίνηση του Γιάννη Δαβιλά στους «κυανόλευκους» προέκυψε ακόμη ένα νέο που αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Κωνσταντόπουλου θα προπονείται και τη νέα σεζόν ο αμυντικός μέσος που μπορεί να καλύψει και θέση στο άκρο της αμυντικής γραμμής, Γιάννης Συνολάκης.

Οι δυο πλευρές μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες είδαν ότι έχουν κοινή φιλοσοφία με αποτέλεσμα να ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Ο Συνολάκης από την πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε για λογαριασμό της ομάδας από τη Σαντορίνη έδειξε την αξία του, αφού οι παραστάσεις του από τις ανώτερες κατηγορίες ήταν αρκετές για να τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί γρήγορα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares