Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 17:59

Αλλάζει σελίδα ο ΑΟ Πάρου -Προς παραμονή ο Τριανταφυλλάκος

Κάτι αλλάζει στον ΑΟ Πάρου. Συστράτευση δυνάμεων και πρόσωπα νέα που έχουν φιλοδοξία να βοηθήσουν την ομάδα να γυρίσει σελίδα και να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Με τη βάση να πέφτει στις ακαδημίες, τα νέα πρόσωπο που εξελέγησαν στο διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσουν να αφήσουν τη σφραγίδα τους, όχι με λόγια, αλλά με έργα. Στόχος αποτελεί να παραμείνει η ανδρική ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο και οι ακαδημίες να παραμείνουν πρωταγωνίστριες σε όλα τα αθλήματα. Πλέον σιγά-σιγά ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει αφού θα γίνουν συναντήσεις για να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα παραμείνουν στην ομάδα τη νέα σεζόν. Όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος ο οποίος έχει αποδείξει με τη δουλειά του ότι αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους προπονητές στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικίων. Παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες ώστε να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να αθληθούν όχι μόνο στο τμήμα του ποδοσφαίρου αλλά και σε εκείνο του στίβου.

Από εκει και πέρα, η νέα διοίκηση του ΑΟ Πάρου εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δήμο για να προχωρήσει σε εργασίες καλυτέρευσης των αποδυτηριων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares