Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 12:13

Κρούση σε Γιάννη Κούτρο ο Πανναξιακός

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο σχεδιασμός του Πανναξιακού, καθώς η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να καταλήξει τις επόμενες ημέρες στον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ παράλληλα βολιδοσκοπεί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα μεταγραφών του συλλόγου.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του στράικερ Γιάννη Κούτρου, ο οποίος στα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο της Νάξου έχει συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες και παράλληλα αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του Κούτρου έχει ακουστεί και τις προηγούμενες χρονιές για τον Πανναξιακό, όμως φέτος η επιστροφή του στον Πανναξιακό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χαρισματικός επιθετικός έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη επαφή με ανθρώπους της ομάδας, όπου έχει διαπιστωθεί κοινή βούληση για την επιστροφή του. Το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει είναι η στρατιωτική θητεία του ποδοσφαιριστή, όπου αναζητείται λύση για να προχωρήσει το θέμα.

Μεταξύ άλλων ο άσος από την Καισαριανή έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Ατλαντίδα, Αστέρα Βάρης, Πανναξιακό και ΑΟ Γλυφάδας. 

547b8b31e5f9452bb1cc4a7be6d7da8e_XL_6e58c.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares