Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 18:17

Τέλος Χρυσός και Ζιώγας από τον Πανσιφναϊκό

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανσιφναϊκός έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους προπονητές Δημήτρη Ζιώγα και Γιώργο Χρυσό.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους που δεν επιτρέπουν στους δυο προπονητές να συμμετέχουν ενεργά.

Το έργο τους ήταν εμφατικό αφού κατόρθωσαν να δημιουργήσουν κυρίως τμήματα υποδομές αξιόμαχα που απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο με την ομάδα να τους ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Το κειμενο

Το Δ.Σ του Πανσιφναικού Α.Σ ανακοινώνει την λύση της επιτυχημένης συνεργασίας με τους προπονητές κο Ζιώγα Δημήτρη και κο Χρύσο Γεώργιο.Τα αίτια που οδηγούν στην κίνηση αυτή αφορούν προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους των δύο προπονητών.Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους δύο προπονητές οι οποίοι έχουν προσφέρει στην ομάδα και ως παίχτες,μετα ανέλαβαν τις Ακαδημίες του συλλόγου στις οποίες φάνηκε το έργο τους ολα αυτα τα χρόνια,με αποκορύφωμα την περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία της Κ-16 που έφτασε ενα βήμα πριν το φάιναλ φορ,αποδίδωντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Πλέον ο σύλλογος είναι στην διαδικασία ανεύρεσης προπονητή που θα αναλάβει και θα συνεχίσει το έργο των κ. Ζιώγα-Χρύσου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares