Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 16:15

Πρόταση ΑΟ Σύρου σε Γιαννησόπουλο με την απάντηση να είναι αρνητική

Στον ΑΟ Σύρου η νέα διοίκηση δουλεύει προκειμένου να χτίσει ένα υγιές σύνολο που θα βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα, κάνοντας προσεγγίσεις σε ποδοσφαιριστές ταλαντούχους απ’ όλες τις Κυκλάδες.

Στο πλαίσιο αυτό και βάσει των πληροφοριών μας ακόμη ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε ψηλά στη λίστα του σωματείου.

Ο λόγος για τον επιθετικό του ΠΑΣ Τήνου, Φραγκίσκο Γιαννησόπουλου, που μέσω του sportcyclades.gr  επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, ωστόσο, μας τόνισε ότι η απάντηση ήταν αρνητική.

Το σχολιο του:

«Η πρόταση έγινε δια τηλεφώνου σε συζήτηση με τον Γιώργο Ρούσσο. Μου είπε ότι φετος θα είναι στον ΑΟΣ και θέλει κάποιους παίχτες όποτε μου έκανε την πρόταση αφού είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν (ΑΓΙΑΞ) Σέβομαι και εκτιμάω απόλυτα τον συγκεκριμένο προπονητή. Η απάντηση μου είναι ομως αρνητική καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν κάποιες συζητήσεις-προτάσεις από ομάδες Α Αθηνών. Οπότε θα προσπαθησω να κάνω κάποια κίνηση σε μια από αυτές για την εμπειρία σε μια άλλη κατηγορία σε ένα αλλο πρωτάθλημα! Να τονίσω ομως ότι αν δεν συνεργαστώ με καμία από αυτές θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ στον ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ.! Τώρα που χρειάζεται βοηθεια στο Β τοπικό Κυκλάδων! Το έχω ξανα κάνει κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στο Α τοπικό πριν από 2-3 χρόνια.! Όποτε θα το ξανα κάνω»!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares