Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 13:45

Κλείνει ο ''Ράμπα'' και «σκάει» 2 βόμβες ο ΑΟ Σύρου

Μπορεί να μην έχουμε μεταγραφικές ανακοινώσεις στον ΑΟ Σύρου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα της Σύρου δεν κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α' Κυκλάδων.

Μία από τις προτεραιότητες της διοίκησης είναι να αποκατασταθεί το θέμα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα. καθώς αποτελεί βούληση όλων η τεράστια συνεισφορά του ''Αρχηγού'' αρχηγού στην ομάδα να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Οι δύο πλευρές ήδη έχουν συναντηθεί και υπάρχει κοινή πλεύση, η οποία είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να μετατραπεί σε επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, η προσθήκη του Άρη Νταβαρίνου  θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη ποιότητα στο σύνολο του ΑΟΣ.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσσος, έχει καθημερινές επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, ρίχνοντας το βάρος στην απόκτηση μικρών (2001 και νεότερους), οι οποίοι θα καλύψουν την θέση βασικού που προέκυψε βάσει της προκήρυξης της Α΄κατηγορίας.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares