Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:08

Οι πρώτες 4 κινήσεις Κάρλοβιτς που αλλάζουν επίπεδο τον Πανναξιακό

Αλλαγμένος σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να παρουσιαστεί φέτος ο Πανναξιακός, καθώς το μείγμα της παλιάς και της νέας διοίκησης, αλλά και οι ''φρέσκες'' ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι ήδη έχουν αποφέρει τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια που δείχνουν ότι το σωματείο της Νάξου αναγεννάτε και επιστρέφει στην κορυφή.

Οι επαφές της διοίκησης και η εξωστρέφεια του σωματείου είναι ένα μοτίβο που θέλουν να κινηθούν οι άνθρωποι του συλλόγου, όπου με μπροστάρη τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Κάρλοβιτς, έχουν δρομολογηθεί κάποιες άμεσες κινήσεις που σε πρώτο φάση θα αλλάξουν το επίπεδο, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νέα εποχή του Πανναξιακού.

Αυτό που θέλει να καλύψει άμεσα ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς και να εγγυηθεί ο ίδιος είναι τους συνεργάτες του Δημήτρη Σκούνα, αφού πλέον στο τεχνικό τιμ θα υπάρχει βοηθός προπονητή και Γυμναστής, ενώ ως γνωστό η θέση του φυσικοθεραπευτή καλύπτεται από τον ίδιο τον πρόεδρο που είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του πανελληνίως.

Η δεύτερη άμεση κίνηση, είναι η επαφή του προέδρου με μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, αφού ο ίδιος με δική του επιβάρυνση θέλει ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Όσο αφορά την τρίτη κίνηση, αυτή αναμένεται να γίνει και η πιο σημαντική αν καρποφορήσει. Πρόκειται για εντατικές επαφές του Βαγγέλη Κάρλοβιτς, με μεγάλες εταιρίες εκτός Κυκλάδων, αναζητώντας έτσι τον μεγάλο χορηγό για την επόμενη σεζόν. 

Η τέταρτη κίνηση, έχει να κάνει με την πώληση των διαρκείας και την άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της Νάξου. Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας, βλέποντας  την τεράστια όπως λένε ανταπόκριση, μιλάνε για επιστροφή σε παλαιότερες εποχές, όπου υπήρχε στήριξη για την ομάδα. Δεν υπήρξε κανείς που αρνήθηκε να ενισχύσει αγοράζοντας μία κάρτα ''GOLD'', αναφέρουν οι διοικούντες του πανναξιακού, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα χορηγικά πακέτα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν και θα είναι ανταποδοτικά, με μεγάλη προβολή για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν.

Πολύ σημαντικό σε όλο αυτό είναι τα ''καθαρά ταμεία'' που έχει ο σύλλογος, καθώς ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Μιχάλης Αγγελής έχει φροντίσει ώστε ο Πανναξιακός μετά από πολλά χρόνια να γίνει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Φυσικά το σωματείο λειτουργεί καλά και στο επικοινωνιακό κομμάτι, όπου φέτος έχει πέσει ιδιαίτερο βάρος, με τον υπεύθυνο, κ. Αλέξανδρο Φράγκου να ετοιμάζει τα δικά του πλάνα που θα φέρουν έσοδα στον σύλλογο.

_TFS2017_5b6bd.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares