Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 21:00

Ανακοινώθηκε το τεχνικό τιμ και ο Άρης Νταβαρίνος από τον ΑΟ Σύρου

Την τριάδα του τεχνικού επιτελείου και την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον Άρη Νταβαρίνο ανακοίνωσε ο ΑΟ Σύρου.

Το τεχνικό τιμ θα απαρτίζεται από τον πρώτο προπονητή Γιώργο Ρούσσο, τον βοηθό προπονητή που θα είναι ο Ηλίας Σίγγας και τον τεχνικό διευθυντή που θα είναι ο Ηλίας Ξενικάκης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους προπονητές Γιώργο Ρούσσο και Ηλία Σίγκα. Ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Ρούσσος, επιστρέφει στην ομάδα μας με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του έναν πολυαγαπημένο προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο Σύρου όπως ο Ηλίας Σίγκας. Στο πλευρό των δυο προπονητών, έρχεται να προστεθεί και ο Ηλίας Ξενικάκης, για να δυναμώσει το επιτελείο της ομάδας μας με ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου. Ο Ηλίας  Ξενικάκης θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού Διευθυντή.Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση για τον Άρη Νταβαρίνο

Το Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άρη Νταβαρίνο.                                              

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής  είναι μεσοεπιθετικός, έχοντας το χάρισμα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις. Στην καριέρα του έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, με συμμετοχές στην Γ Εθνική αλλά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, φορώντας τις φανέλες ιστορικών ομάδων όπως οι: Α.Ε Ηρακλείου, Αχαρναικός, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητος Πειραιά και ΠΑΣ Γαλάτσι. 
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε στο τέλος τις χρονιάς μαζί να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος της ομάδας 

Γεώργιος Φώσκολος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares