Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 16:42

''Γη και ύδωρ'' από ΑΟ Σύρου σε Πιτταρά, Αλεξανδρόπουλο και Γεωργιάδη

Παίκτες με ποιότητα, που θα δώσουν στον ΑΟ Σύρου λύσεις και θα τον θέσουν στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ψάχνουν εναγωνίως οι διοικούντες της ομάδας.

Οι αποχωρήσεις Συριανών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας με προορισμό την Ελλάς Σύρου, έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του συλλόγου, με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο που προΐσταται της επιτροπής μεταγραφών να έχει επιδοθεί σε ένα ντεμαράζ τηλεφωνημάτων σε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός Κυκλάδων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, ο πρόεδρος του ΑΟΣ έχει ήδη κάνει κρούση στους Αντώνη Πιτταρά του Πανναξιακού και Φίλιππου Αλεξανδρόπουλου του ΑΟ Μυκόνου, προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές ισχυρά ανταλλάγματα προκειμένου να τους πείσει να μετακομίσουν στη Σύρο. 

Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν συναντηθεί ακόμη με τις διοικήσεις των ομάδων τους και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους σύλλογος τους οποίους ανήκουν.

Ένα όνομα που πραγματικά καίει τους διοικούντες του ΑΟ Σύρου είναι επίσης αυτό του Σάββα Γεωργιάδη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Κάτω Καμήλας και στο παρελθόν έχει πολλές συμμετοχές στη Γ΄Εθνική. Ο παίκτης έχει δεχθεί και εκείνος με τη σειρά του δελεαστική πρόταση και αναμένεται η απάντηση του.

Σε κάθε περίπτωση, όποια από τις παραπάνω μεταγραφές ολοκληρωθούν, θα μιλήσουμε για επιτυχία του ΑΟ Σύρου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση... ο αγώνας για την ανεύρεση αξιόλογων ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί μέχρι το νήμα της μεταγραφικής περιόδου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares