Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 22:22

Δυσφορία στον ΑΟ Πύργου για την αλλαγή του ορίου ηλικίας των μικρών

Στην συμπληρωματική προκήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων συμπεριλαμβάνεται μία αλλαγή που αφορά τη συμμετοχή στους αγώνες ενός μικρού ηλικία ποδοσφαιριστή, με την απόφαση να γίνεται δεκτή από κάποιες ομάδες, αλλά όχι και από τον ΑΟ Πύργου που εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του.

Συγκεκριμένα, η αρχική προκήρυξη προέβλεπε την υποχρεωτική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή γεννημένου του 2001 ή μικρότερου, ενώ στην συμπληρωματική προκήρυξη η ηλικία αντικαταστάθηκε με το 1999.

Σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να μας γνωστοποιήσουν ότι ήδη έχει γίνει διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά παράλληλα θα γίνει και συμβούλιο την Τρίτη 27 Αυγούστου, όπου όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν θα συζητηθούν τα πάντα... ακόμη και η δήλωση της ομάδας στη Β΄κατηγορία, αντί της Α'.

Ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και το Δ.Σ., δήλωσαν αιφνιδιασμένοι από την απόφαση, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας είχε γίνει με 6 ποδοσφαιριστές γεννημένους του 2001 και μάλιστα αναφέρουν ότι 2 παιδιά του 2000 που υπήρχαν στις τάξεις της ομάδας έμειναν ελεύθερα.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι πλέον οι αθλητές του 2001 που ήδη ανήκουν στην ομάδα χάνουν την ευκαιρία αν αγωνιστούν, ενώ παράλληλα στο ρόστερ δεν υπάρχουν αθλητές γεννημένοι το 1999.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση του ΔΣ θα γίνει γνωστή την τρίτη το βράδυ!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares