Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 12:10

Δείγματα πρωταθλητισμού από Πανναξιακό και ΑΟ Μυκόνου [pιcs]

Δείγματα ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα έδειξαν χθες Κυριακή 29/9 στο ΔΑΚ Νάξου, ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Μυκόνου, που έδωσαν το καθιερωμένο φιλικό των τελευταίων ετών λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Στο πιο δυνατό μέχρι τώρα φιλικό της προετοιμασίας τους, οι Θεοφύλακτος Παχατουρίδης και Δημήτρης Σκούνας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις ομάδες τους πριν τους πρώτους επίσημους αγώνες του ερχόμενου σαββατοκύριακου, που θα είναι για το Κύπελλο Κυκλάδων, όπου ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον Πύργο στη Σαντορίνη και ο ΑΟ Μυκόνου την Ελλάς Σύρου στη Μύκονο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πανναξιακός εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος, κυρίως στον επιθετικό τομέα, καθώς προηγήθηκε με 3-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι: Γκασούκας (2) και ο Γεωργιάδης.

Ο ΑΟ Μυκόνου που ταξίδεψε στη Νάξο με αρκετές απουσίες, όπως αυτές του Μπάμπακαρ, του Δημητρανόπουλου, του Πάπα, του Ματέο και του Δάρα, άλλαξε την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, όπου ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τους Ραζάκ και Αλεξανδρόπουλο που σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σάββας Γεωργιάδης με ασύλληπτο σουτ. Στα ανησυχητικά του αγώνα είναι οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Πιτταράς στον μηρό και αποχώρησε, με την συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου να κρίνεται αμφίβολη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Λουλάι, Ζαφείρης, Κωστόπουλος, Καράι, Ανεβλαβής, Μπονιάκος, Σέμε, Πιτταράς, Γκασούκας, Ζανελάρι, Γεωργιάδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Καραφυλλίδης, Χότζα

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Βαρουξής, Δήμας, Μπαλλής, Καρατζάς, Καρφαρίδας, Μιχέλι, Ραζάκ, Καλογεράς, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπαϊρακτάρι, Ξυδάκης, Σουλιωτόπουλος, Ψύλλιας, Ηλιάδης

Φωτογραφίες από τον αγώνα από τον συνεργάτη μας Νίκο Σταυρίτη

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares