Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 11:00

Κάλεσμα του Α.Ο Σύρου για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σύρου μέσω ανακοίνωσης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην πρεμιέρα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σύρο σήμερα (Κυριακή) στις 17:30 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το sportcyclades.gr.

Πιο αναλυτικά:

Έφτασε η ώρα,το πρωτάθλημα αρχίζει και αρχίζει με ντέρμπι...

Ενας μεγάλος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων ,ένας αγώνας ορόσημο για την συνέχεια του πρωταθλήματος,ενας αγώνας που θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στον νικητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο.Σ αντιμετωπίζει τον πάντα πανίσχυρο Πανναξιακό σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά.

Είμαστε όλοι βέβαιοι ότι ο κόσμος της ομάδας μας και γενικότερα ο κόσμος του νησιού μας θα δώσει το βροντερό παρόν για άλλη μια φορά όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και ειδικότερα όταν αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Νάξου που πάντα έχει στο πλευρό της δεκάδες φίλους της..

Όλοι μαζί μια γροθιά να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Πανναξιακό...ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!


ΥΓ: Λόγο μεγάλης προσέλευσης των φίλων της Νάξου αλλά και των απαραίτητων ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ παρακαλείστε να μεριμνήσετε για την έγκαιρη προσέλευση σας.


Σας περιμένουμε!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares