Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 14:56

Χωρίς Μποφίλιο και Εφέντη ο ΑΟΣ, αμφίβολος ο Πιτταράς για Παναξιακό

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Ράμπιας στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πανναξιακό.

Συγκεκριμένα, Ο Σοφοκλής Μποφίλιος και ο Ιάσωνας Εφέντης δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, καθώς προσωπικές υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες μήπως ο Εφέντης μετακινηθεί την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Σκούνας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, αλλά η συμμετοχή του Πιτταρά κρίνεται αμφίβολη, καθώς ο Ναξιώτης επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μία φορά κατά το παρελθόν και αυτοί ήταν στο πλαίσιο της β΄φάσης του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα της Νάξου πήρε τη νίκη με 2-4.

Οι ''Σεριφιώτες'' αγαπάνε το ποδόσφαιρο και αυτό το έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν... έτσι θα υποδεχτούν και αυτό το μεγάλο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουν ότι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες των Κυκλάδων θα φιλοξενηθεί στο νησί τους! 

IMG_9437xdfsdf_fb293.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares