Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 16:45

Αποστολή εξετελέσθη στη Σέριφο για τον Πανναξιακό [vid]

Ο Πανναξιακός έκανε το καθήκον του στη Σέριφο, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση και παρά την αντίσταση του ΑΟ Σερίφου, δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και επέβαλαν τον ρυθμός τους μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας καλές ευκαιρίες στο 2' στο 7' και στο 14' με τον Ζανελάρι και στο 19' με τον Γεωργιάδη.

Ο ΑΟ Σερίφου έγινε απειλητικός στο 17΄με τον Ρεβίνθη.

Το πρώτο γκολ του Πανναξιακού ήρθε στο 34', όπου ο Ζανελάρι έστρωσε την μπάλα στον Μπονιάκο και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής παραβίασε την εστία του Βαλσαμάκη.

Στην επανάληψη, ο Πανναξιακό μπήκε με διάθεση να καθαρίσει το ματς, έχοντα κεφαλιά - δοκάρι με τον Καφετζή στο 52' και διπλή ευκαιρία στο 58' με Γεωργιάδη και Βαθρακοκοίλη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο 59', όταν ο Ζέρβας έσωσε σουτ του Ρεβίνθη και στη συνέχεια της φάσεις σε σέντρα του Παππά, και πάλι ο Ρεβίνθης έχασε σίγουρο γκολ σε κενή εστία.

Στο 68', ήρθε το γκολ που σφράγισε τη νίκη του Πανναξιακού, με καταπληκτικό σουτ του Βαθρακοκοίλη έξω από την περιοχή που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Βαλσαμάκη.

Η συνέχεια βρήκε το ματς να ανοίγει, με τον Πανναξιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 81', μετά από πλασέ του Γεωργιάδη.

Το τελικό 0-2 στέλνει τον Πανναξιακό αήττητο στο ντέρμπι με τον ΑΟ Πάρου την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο ΑΟ Σερίφου θα έχει δύσκολη εκτός έδρας έξοδο 

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Κυριακόπουλο.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Βαλσαμάκης Κωσ., Παγιοολάρι, Σκοπελίτης (61 Παρίσης Κ.), Μουστάκας (73΄Λιβάνιος Μ.), Μαγουλάς, Λιβάνιος Μαρ., Παπαδόπουλος (77' Μαγουλάς Αλ.), Ρεβίνθης (60΄Παρίσης Δ.), Παππάς.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανεβλαβής, Καφετζής, Χαμηλοθώρης, Ζανελάρι (82΄Κάκο), Σέμε, Γκασούκας (89΄Φακίνος), Γεωργιάδης, Βαθρακοκοίλης, Μπονιάκος.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares