Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 16:42

Σημαντικό «διπλό» του Α.Ο. Σερίφου στη Σύρο (pics & vid)

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, ο Α.Ο. Σερίφου κατάφερε να ξεσπάσει και πάρει το «διπλό» στη Σύρο απέναντι στον Α.Ο. Πάγου με σκορ 0-5.

Σε ένα ματς όπου αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές, ένας για κάθε ομάδα και πιο συγκεκριμένα ο Ντιούφ από τους Συριανούς και ο Ρεβύνθης για την ομάδα της Σερίφου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν πραγματοποιήθηκαν πολλές ευκαιρίες καθώς και οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους, όμως με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ξεκίνησε με μία χαμένη ευκαιρία, στο 59' με τον Εφέντη να πλασάρει όμως ο Μαρουδιάς μπλόκαρε και στο 62' κεφαλιά του Πρίντεζη η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 66' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ντιούφ στα όρια της μεγάλης περιοχής, όπου ο Αφρικανός αμυντικό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρεβύνθης ο οποίος και ευστόχησε. Μετά από την ίδια φάση ο σκόρερ αποβλήθηκε και εκείνος με 2η κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του. Στο 73' βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Εφέντη και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 76' ήταν η σειρά του Παππά να σκοράρει ο οποίος πλάσαρε τον Μαρουδιά κάνοντας το 0-3 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 83' σκόραρε το 4ο γκολ της ομάδας του. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε Παρίσης στο 88'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς του κ.κ. Νομικό και Δρόσο.

ΑΟ Πάγου (Φωκάς): Μαρουδιάς, Ανδρεαδάκης, Αρακάς, Ντιούφ, Κασανδρινός (56' Μαραγκός), Σούμπιτιτς (46' Ρούσσο Κ.), Μαϊπάς (77' Φελουτζής), Παράβαλος (81' Καραμολέγκο), Αργυρός, Πρίντεζης

ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κων., Βαλσαμάκης Κ. (46' Παρίσης Κ.), Παγιολάρι, Εφέντι (79' Σκοπελίτη), Μουστάκας, Μαγουλάς, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (62' Ρεβύνθη), Μποφίλιος, Παππάς (87' Παρίσης Κων.)

Δείτε όλο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares