Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 20:18

Ο Βασαλάκης δίπλα στον Σκούνα, φιλικό με τον Αστέρα Μαρμάρων την Κυριακή

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στενά ως προπονητής με ποδοσφαιριστή, όμως πλέον έφτασε η ώρα να συνυπάρξουν σαν συνεργάτες στον πάγκο του Πανναξιακού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκούνα και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Γιώργο Βασαλάκη, που από σήμερα θα έχουν κοινή πορεία στο τεχνικό επιτελείο του Πανναξιακού.

Η εκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών είναι αμοιβαία, αφού ο Γιώργος Βασαλάκης ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές στις ''μεγάλες'' ομάδες του Πανναξιακού, που είχαν προπονητή τον Δημήτρη Σκούνα σε Δ' και Γ΄Εθνική.

«Ο Δημήτρης Σκούνας είναι ένας δάσκαλος και δίπλα του μπορώ να μάθω πολλά πράγματα» τόνισε ο Γιώργος Βασαλάκης όταν τον ρωτήσαμε για την απόφαση του.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα της Νάξου δεν θέλουν να χάσουν τον ρυθμό τους λόγω της παύσης που θα έχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και ήδη έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Μαρμάρων που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου.

Όσο αφορά τα διοικητικά του συλλόγου, εκεί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και κινητοποίηση, που έχει αποτέλεσμα την ανασύνταξη σε όλα τα επίπεδα, πράγμα που θα φανεί στο άμεσα επόμενο διάστημα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares