Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 22:49

Με τρεις βασικές απουσίες, αλλά με αισιοδοξία κόντρα στον Πύργο ο ΑΟ Σερίφου

Με τρεις βασικές απουσίες, αλλά παράλληλα πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΟ Σερίφου στο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Πύργου.

Μετά τις νίκες με ΑΟ Πάγου στο πρωτάθλημα και Πανσιφναϊκό στο Κύπελλο, η ομάδα της Σερίφου έχει με το μέρος της και την ψυχολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, υπολογίζοντας πάντα ότι θα έχει απέναντι του έναν ποιοτικό αντίπαλο που σίγουρα θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Ράμπια υπάρχουν, καθώς καλείται να βρει λύση στις πτέρυγες, αφού θα απουσιάσουν τα δύο βασικά μπακ της ομάδας, Κωνσταντίνος Βαλσαμάκης και Μουσταφά Παγιολάρι, ενώ τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ, αφού στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Νάσσος καραγκούνης.

Πάντως, ο Γιάννης Ράμπιας, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ματς, ως ύψιστης σημασίας για την ομάδα του, ενώ στις δηλώσεις τους στο s.c. φάνηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση των τριών βαθμών: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας, ένας τελικός... Θα παλέψουμε παρά τις απώλειες που έχουμε για να κερδίσουμε το ματς απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι ο Πύργος και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω τι θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά και τις νίκες με Πάγο και Πανσιφναϊκό και είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο».


ΑΟ Σερίφου - ΑΟ Πύργου [Live Streaming]

 

78065535_2852600281451043_5795477003473780736_o_303d5.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares