Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 18:52

Κρίσιμη αγωνιστική στην Α' κατηγορία [stats]

Η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και προτελευταία του πρώτου γύρου, περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ίσως κρίνουν πολλά για την κορυφή , αλλά και κυρίως για την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Όσο αφορά την κούρσα για τον πρωταθλητή υπάρχει το παραδοσιακό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του ΑΟ Μυκόνου , το Σάββατο στις 17.00 (livestreaming από το sportcyclades.gr).

Aν θεωρήσουμε δεδομένο το τρίποντο του Πανναξιακού επί του αδύναμου ΑΟ Πάγου , τότε το αποτέλεσμα στη Σύρο θα κρίνει αν η υπόθεση τίτλος αφορά 2 η 3 ομάδες.

Ο ΑΟ Μυκόνου ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα φέρει θα δείξει αν παίξει ρόλο πρωταγωνιστή η ρυθμιστή του πρωταθλήματος.

Έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς έναντι 13 των αντιπάλων του, θα παίξει για την νίκη , πράγμα καθόλου εύκολο γιατί ο ΑΟΣ είναι γηπεδούχος και προέρχεται από το διπλό στον Καρτεράδο.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν πως το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από τα παιχνίδια των φαβορί αναμεταξύ τους. Στην υπόθεση σωτηρία τα ματς ΑΟ Σερίφου - ΑΟ Πύργου ,την Κυριακή στις 15.15 (livestreaming στο sportcyclades.gr) και Καρτεράδου - ΑΟ Πάρου το Σάββατο στις 19.00 ( livestreaming στο sportcyclades.gr ), είναι πολύ σημαντικά.

Ο ΑΟ Πάρου έχει 7 βαθμούς έναντι 6 των ΑΟ Σερίφου και ΑΟ Πύργου και 3 του Καρτεράδου.

Ειδικά για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ όποιος φιλοξενούμενος κατακτήσει τους 3 βαθμούς κάνει τεράστιο βήμα σωτηρίας.

Συναρπαστικό λοιπόν το πρωτάθλημα μας και μέσα από τις μεταδόσεις μας έχετε άμεση ενημέρωση και εικόνα , ακόμη και αν βρίσκεστε μακριά η δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο γήπεδο .

Δείτε εδώ την βαθμολογία και αναλυτικά στατιστικά 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares