Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 19:35

”Πύργος’’ στη Σέριφο 2-4

Δυναμικό το πέρασμα του ΑΟ Πύργου αφού πέρασε με 2-4 επί του τοπικού ΑΟ Σερίφου.


Σε ένα δυναμικό και σε ορισμένες περιπτώσεις σκληρό ματς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 στο ημίχρονο και έφτασαν σε μία σπουδαία επικράτηση επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου.


Α ΜΕΡΟΣ


Με ένα τρομερό γκολ ξεκίνησε ο αγώνας.Ήταν το 5’ όταν ο Κουκούλης έστησε την μπάλα σε κερδισμένο φάουλ περίπου δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και με έναν ασύλληπτο κεραυνό άνοιξε το σκορ 1-0.Ο ΑΟ Σερίφου αντέδρασε,πήρε την πρωτοβουλία και χρειάστηκε δύο φορές ο Καλαμάτας να δείξει τα ρεφλέξ του για να αποτρέψει την ισοφάριση.Πρώτα στο 10’ σε γωνιακό σουτ τουΡοβίνθη ,αλλά και στο 30’ σε σκαφτό σουτ τουΛιβάνιου.Ενδιάμεσα στο 19’ ο Β.Νομικός κόντραρε την τελευταία στιγμή το σουτ από καλή θέση τουΔ.Παρίση.Από πλευράς Πύργου είχαμε μία κοντινή κεφαλιά του Κελίδη,σε σέντρα του Κλουβάτου που έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.Στο 39΄τραυματίστηκε,για να αντικατασταθεί λίγο αργότερα ο Λιβάνιος,οι γηπεδούχοι έδειξαν σαστισμένοι μένοντας για 3 λεπτά με 10 παίκτες και το πλήρωσαν ακριβά.Πρώτα ο δαιμόνιος Σ.Φύτρος εκμεταλλεύτηκε μία ασυνεννοησία και με περίτεχνο τρόπο τρύπησε την άμυνα και τελέιωσε την φάση για το 2-0 στο 40’ και 3 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 με μία εξαιρετική κεφαλιά από εκτέλεση ξυραφιά σε φάουλ από τον Β.Νομικό.


Β ΜΕΡΟΣ


Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στο 47’να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Κ.Παρίση από τον Συνολάκη και μείωσαν νωρίς στην επανάληψη καθώς ήταν άψογη η εκτέλεση του Σκοπελίτη.Με ανεβασμένη ψυχολογία πίεσαν την άμυνα του Πύργου,αλλά δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί.Μόνο στο 55’ ο Ρεβίνθης πλάσαρε από πολύ πλάγια άουτ,ενώ είχε την επιλογή να τροφοδοτήσει τον Παπά που ήταν σε καλύτερη θέση και στο70’ οΠαππάς πάσαρε στον Α.Μαγουλά στην περιοχή όμως το γκελ της μπάλας δεν επέτρεψε στον τελευταίο να πιάσει καλά το σουτ.Ο ΑΟ Πύργου έδειχνε ικανός να γίνει επικίνδυνος καθώς έβρισκε χώρους και στο 73’ ο Σ.Φύτρος έκλεψε στο κέντρο εφόρμησε κατά μέτωπον και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-4.Αμέσως μετά στο 74’ ο Μουστάκας με διπλή προσπάθεια πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.Μάταια μετά περιμέναμε να γίνει δραματικό το ματς,αντίθετα έγινε νευρικό με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 80’ ο Κ.Παρίσης με δεύτερη κίτρινη και να δούμε πολλές αψιμαχίες και κάποια υπερβολικά σκληρά μαρκαρίσματα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερα και Μουτάφη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ ( Γ. Ράμπιας): Καλαρέμας,Μποφίλιος,Σκοπελίτης,Εφέντη,Μουστάκας,Λιβάνιος Μάριος (Μαγουλάς Αντ.),Λιβάνιος Μαρίνος ( 43’ λ.τ. Μαγουλάς Αλ.),Παρίσης Κ.,Παρίσης Δ.(66’ Παπαδόπουλος),Ρεβίνθης (78’ Κιούσης),Παππάς.


ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλ. Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας,Κλουβάτος Κ.,Νομικός Γ.,Νομικός Β.,Κουκούλης,Φύτρος Σαμ.( 80΄ Κλουβάτος Σ.),Δαβιλάς,Συνολάκης,Κελίδης,Φύτρος Σολ.,Πολυκρέτης ( 90’ Δανέζης).

Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε μέσα από το sportcyclades.gr

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares