Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 23:48

Άγγελος Αργυρός: Μπορεί να «χτίσει» πάνω του ο ΑΟ Σύρου [vid]

Διαθέτοντας μεγάλο ταλέντο, μόλις στα 21 του χρόνια ο Άγγελος Αργυρός έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, με την παρουσία του στον ΑΟ Σύρου να τον συγκαταλέγει μέσα στους κορυφαίους της ομάδας και ανάμεσα σε εκείνους που πάνω του η ομάδα μπορεί να χτίσει το μέλλον της.

Φέτος ο Αργυρός, εκτός της παρουσίας του ως ''ογκόλιθος'' στην άμυνα του ΑΟΣ κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα με το ένα εξ αυτών να είναι μάλιστα εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα ο Συριανός ποδοσφαιριστής με ένα μονοκόματο σουτ έκανε το 1-3 κόντρα στον ΑΟ Πύργου μέσα στο γήπεδο των Φηρών.

Ο ίδιος, μίλησε στο sportcyclades.gr για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, η οποία όπως είπε αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση για εκείνον και την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας τον Πανναξιακό δίκαιο πρωταθλητή, αποδεικνύοντας έτσι την υψηλή ποιότητα που διαθέτει και ως άνθρωπος εκτός από αθλητής:

«Η χρονιά που τελείωσε για την ομάδα μου σίγουρα αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Θα ήθελα να ήμασταν εμείς πρωταθλητές, δυστυχώς όμως δεν είμαστε. Συγχαρητήρια στο Πανναξιακό ο οποίος όπως ήρθαν τα πράγματα δίκαια είναι ο φετινός πρωταθλητής. Μας έχει μείνει το κύπελλο ως τελευταίος και σημαντικός στόχος. Αν όλα πάνε καλά και διεξαχθεί το κύπελλο ελπίζω και πιστεύω πως μπορούμε να βάλουμε ένα ακόμη τρόπαιο στο σύλλογο του ΑΟΣ. Τέλος να ευχηθώ να βγούμε όλοι σύντομα και υγιής από την περιπέτεια που ζούμε τον τελευταίο διάστημα».

Θυμηθείτε το όμορφο τέρμα που πέτυχε ο Αργυρός:


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares