Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 19:58

Τερματοφύλακα από το πάνω ράφι ψάχνει η Ελλάς Σύρου

Στην Ελλάς Σύρου ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, όπου εκτός από τις ανανεώσεις οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει το βλέμμα σε μεταγραφικές κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που χρειάζεται.

Η ανανέωση των Κώστα Συριανού και Παναγιώτη Καπέλα αφήνει ένα ακόμη κενό στη θέση του τερματοφύλακα, όπου οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να φέρουν στη Σύρο ένα όνομα από το «πάνω ράφι» όπως λέμε ποδοσφαιρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει κρούση στον Αλέξανδρο Λέτσο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αλμυρό και είναι ελεύθερος, ενώ έχει υπάρξει επαφή και με τον τερματοφύλακα του ΑΜΣ Φιλωτίου, Μιχάλη Ανυφαντάκη. Και οι δύο περιπτώσει παρουσιάζουν δυσκολίες ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως οι επαφές συνεχίζονται.

Αν τελικά δεν προχωρήσουν αυτές οι μεταγραφές, οι διοικούντες της Ελλάς θα προχωρήσουν σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του νεαρού Δημήτρη Γκλώτσου που αγωνιζόταν στο Αιγάλεω και έχει προταθεί.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Σύρου δείχνει ότι μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στη Β΄Κυκλάδων θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Α΄κατηγορία, όπου την επόμενη σεζόν αναμένεται να παρουσιαστεί ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares