Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 23:49

Γιάννης Φιλίππου: Αποχωρώ από τον ΑΟ Σύρου με τις καλύτερες αναμνήσεις

Μπορεί το πέρασμα του από τον ΑΟ Σύρου να μην συνοδεύτηκε με την επίτευξη των στόχων της ομάδας, όμως ο Γιάννης Φιλίππου αποχωρεί από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Πλέον ο Φιλίππου ως εξαργύρωση της πολύ καλής χρονιάς και δεδομένου του βιογραφικού του μελετάει προσεκτικά ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του εξετάζοντας τις προτάσεις που ήδη βρίσκονται στα χέρια του και αναμένεται να αυξηθούν.

Άρσεναλ elite, Απόλλων Σμύρνης, Πεύκη, Άρης Πετρούπολης είναι τα πολύ δυνατά του περάσματα από τον χώρο του Ποδοσφαίρου για τον 22χρονο Μπακ-χαφ που έχει ως χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την ευχέρεια χειρισμού και στα δύο πόδια.

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην του ομάδα, τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τούς ανθρώπους του Α.Ο.Σύρου για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου και για την γενικότερη συνεργασία που είχαμε σε μία χρονιά που για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να επιτύχουμε την πολυπόθητη άνοδο παρόλη την προσπάθεια όλων στην ομάδα....αποχωρώ σαν φίλος και με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Να σημειωθεί ότι από την ομάδα τον ΑΟΣ έχουν επίσης αποχωρήσει οι Οικονομόπουλος και Ζουμπουνέλης, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να αφήνουν ανοιχτή την παραμονή του τελευταίου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares