Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 09:52

Οριστικά σε μία κατηγορία το πρωτάθλημα, σέντρα στις 10 Οκτωβρίου

Μετά την θετική άποψη των σωματείων και με δεδομένο ότι οι ομάδες θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό λόγω της συμμετοχής στη Γ΄Εθνική και στις συγχωνεύσεις, η ΕΠΣ Κυκλάδων έλαβε την τελική της απόφαση και οριστικοποίησε ότι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος ανδρών της σεζόν 2020-2021 θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο.

Συγκεκριμένα, οι προκήρυξη που θα παραλάβουν τα σωματεία σήμερα ή το αργότερο αύριο θα αναφέρει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε μία κατηγορία, αφήνοντας ανοιχτό τον αριθμό των ομίλων που θα καταρτιστούν.

Βάσει ακτοπλοϊκών και γεωγραφικών κριτηρίων, το πιο πιθανό είναι να έχουμε τρεις (3) ομίλους, αφού διαφορετικά θα υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για να διεξαχθούν φέτος αγώνες play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή, πράγμα που φαντάζει δικαιότερο από την διεξαγωγή ενός τελικού.

Όσο αφορά τις ημερομηνίες έναρξης αυτές έχουν οριστεί στις 10 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα και στις 3 Οκτωβρίου για το κύπελλο.

Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, οι ημερομηνίες έναρξη θα είναι περίπου οι ίδιες, αφού φέτος υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι πιθανότατα θα έχουμε τη διεξαγωγή των περσινών final-4 τον Σεπτέμβριο.


Αυτοί είναι οι πιθανοί όμιλοι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021


 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares