Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 00:58

Ανεβαίνει επίπεδο με Δημήτρη Σκούνα ο ΠΑΣ Νάξου

Στην πιο σημαντική κίνηση της ιστορίας του προχώρησε ο ΠΑΣ Νάξου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Δημήτρης Σκούνας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κ17 και της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σκούνα από τον Πανναξιακό, η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και επαγγελματισμό και μετά από διαπραγματεύσεις ημερών κατάφερε πριν λίγο να αποσπάσει την θετική απάντηση του έμπειρου προπονητή.

Ο Δημήτρης Σκούνας, άκουσε το πλάνο που έχουν για την ομάδα οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου και πλέον καλείται να βάλει την δική του προπονητική εμπειρία για να χτίσει μία ομάδα βασισμένη σε δικούς της ποδοσφαιριστές, όπως αυτοί βγαίνουν κάθε χρόνο μέσα από την ακαδημία. 

Ένας επιπλέον λόγος που ώθησε τον Δημήτρη Σκούνα να πει το ναι είναι ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να μείνει στον μόνιμο τόπο διαμονής του που είναι η Νάξος.

Στην 28χρονη θητεία του, μεταξύ άλλων, έχει επτά (7) πρωταθλήματα - ανόδους με τις ομάδες Ναυπακτιακό Αστέρα (3 φορές), Αγερσανι Νάξου, ΑΕ Χανιά,  ΑΕ Ρόδου και Πανναξιακό.

Αυτό που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares