Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 10:26

Συμμετοχή και στο ανδρικό πρωτάθλημα η Κ17 του Πανθηραϊκού

Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες φαίνεται ότι θα είναι αυτή που έρχεται για τα παιδιά του Πανθηραϊκού, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έρχονται από το νησί της Σαντορίνης, ο Πανθηραϊκός θα δηλώσει συμμετοχή στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα θα απαρτίζεται αποκλειστικά από τα παιδιά που αγωνίζονται ήδη στην Κ17 του Συλλόγου, και όπως γίνεται αντιληπτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία μεταγραφική κίνηση.

Άλλωστε, όπως είναι ευρέως γνωστό οι άνθρωποι των ''μπλε'' στηρίζουν ένθερμα και ενεργά το εγχείρημα της συνένωσης των ποδοσφαιρικών ομάδων του νησιού υπό τη σκέπη του Α.Σ Σαντορίνης 2020.

Έτσι, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μοναδικό κίνητρο για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας της ΕΠΣΚ είναι να πάρουν τα παιδιά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και μάλιστα στα πλαίσια ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και την προηγούμενη χρονιά, όταν οι ιθύνοντες του Πανθηραϊκού πήραν την απόφαση να κατεβάσουν την Κ16 στο πρωτάθλημα Β´ κατηγορίας της ΕΠΣ. Απόφαση που τους δικαίωσε στο απόλυτο, αφού τα παιδιά που συμμετείχαν όχι μόνο στάθηκαν αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα αλλά παράλληλα εξέπληξαν ευχάριστα σε αρκετά παιχνίδια με την απόδοσης τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών, όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Πανθηραϊκός αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, δείγμα της αποτελεσματικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Πανθηραϊκού και της Ακαδημίας Playland του κ. Άκη Ξαγοράρη.

Την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων θα έχουν και φέτος οι Δημήτρης Κρεμμύδας και Βαγγέλης Τσοβάρας. Επομένως, λίγο μόνο καιρό μετά την αποκάλυψη του Sportcyclades για τη συμμετοχή του Πανθηραϊκού στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Κ17, έρχεται μια ακόμη είδηση αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας και στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα και έτσι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν να προετοιμάζονται για μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και με πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares