Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 12:15

Στον Άγιαξ Σύρου ο Μάρκος Λιέας, έκλεισε ο Βαμβακούρης έρχεται και ο Ρηγούτσος

Ένα πολύτιμο ''όπλο'' αναμένεται να βάλει στη γραμμή κρούσης του ο Άγιαξ Σύρου, καθώς ένα δικό του παιδί, ο Μάρκος Λιέας είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο χαρισματικός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και πλέον αυτό που μένει είναι το τυπικό της διαδικασίας. 

Παίκτης του Άγιαξ Σύρου, όμως θα είναι ακόμα παιδί που έχει τη δικκή του πορεία στο Συριανό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Δημήτρη Βαμβακούρη, ο οποίος επίσης έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας.

Τέλος, ανάμεσα στις κινήσεις που ετοιμάζει ο Άγιαξ, συμπεριλαμβάνεται και αυτή του Ευγένιου Ρηγούτσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Καραβά και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Σύρο για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Άγιαξ Σύρου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχων αξιόλογο υλικό θα συγκροτήσουν ένα σύνολο που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares