Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 22:14

Με εντολή Ρούσσου μπήκε ''STOP'' στην απόκτηση Μίρτσα από τον Άγιαξ Σύρου

Σε ναυάγιο οδηγείται σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του Έρτσου Μίρτσα στον Άγιαξ Σύρου.

Όπως είχαμε γράψει χθες, ο Ρουμάνος μετέβη στη Σύρο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άγιαξ, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς είχαν σχεδιαστεί, αφού ο Μίρτσα υπέπεσε με το καλημέρα σε πειθαρχικό παράπτωμα που φαίνεται πως εξόργισε τον προπονητή Γιώργου Ρούσσο, ο οποίος έδωσε εντολή να ματαιωθεί η μεταγραφή και οι διοικούντες να στραφούν σε άλλη εναλλακτική λύση για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Σύμφωνα με πολύ καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες η αιτία που έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Ρούσοο ήταν ότι, ο Μίρτσα υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊου, που ήταν προαπαιτούμενο για να διαμείνει σε συγκρότημα κατοικιών, αλλά ο ίδιος δεν τήρησε στη συνέχεια τη συμφωνία να μείνει εντός μέχρι την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Μάλιστα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι φήμες που έφτασαν στα αυτιά του έμπειρου προπονητή, που ήθελαν τον Ρουμάνο να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου.

Πλέον, ο Άγιαξ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και οι πηγές μας αναφέρουν ότι, ο ''αντίΜίρτσα'' είναι έτοιμος να κλείσει και να έρθει στη Σύρο για τις υπογραφές. Όσο για το μέλλον του Μίρτσα, μετά το ''Όχι'' του Άγιαξ αυτό θα φανεί, αφού ίσως δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του η Ελλάς Σύρου! 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares