Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 15:58

Ανεβαίνει ο ΠΑΣ Τήνου, αποκαλύπτεται ο Άγιαξ Σύρου [pics-vid]

Σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας ο ΠΑΣ Τήνου και ο Άγιαξ Σύρου έδωσαν σήμερα στην Τήνο φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα.

Σαφέστατα περισσότερο έτοιμη η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου για την οποία ήταν το δεύτερο φιλικό (3-0 Πάγος) επικράτησε με 2-1, χάρη σε γκολ των Φιλιπούση με τετ α τετ και του Βίδου με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φώσκολου. Για τους Συριανούς σκόραρε με πέναλτι ο Αλμπάνης. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Ο ΠΑΣ Τήνου έδειξε πολύ καλά στοιχεία σας ομάδα και όπως είχαμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο μπορεί εύκολα να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ Σύρου και συγκεκριμένα ο Γιώργος Ρούσσος καλείται να συνδέσει μία εντελώς καινούρια ομάδα, που πλέον έχει στις τάξεις της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους νεότερους συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Σαφώς ανέτοιμη η Συριανή ομάδα έδωσε αυτό το φιλικό για να ξεφύγει από τη ρουτίνα των καθημερινών επίπονων προπονήσεων, όπως μας τόνισε ο Γιώργος Ρούσσος.

Πάντως, στην Τήνο είχαμε και αρκετά νέα πρόσωπα, όπως αυτό του Αμπντούλ,  του Βλισόν, αλλά και αυτό του κεντρικού αμυντικού Νίκου Κοτσιοβού, που περνάει από το μικροσκόπιο του Γιώργου Ρούσσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη σε δύο 35λεπτα.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Τήνου θα είναι αυτό που θα γίνει αύριο στη Μύκονο, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου Β', ενώ ο Άγιαξ Σύρου θα αναμετρηθεί το επόμενο Σάββατο με την Άνω Σύρο.

Ο Γιώργος Μάλλιος παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους: Λεκάσι, Κουμαριανό, Τσίκα, Βίδο, Λειβαδάρη, Μυλωνά, Φώσκολο, Βιδάλη, Φιλιππούση, Ζαλώνη Ι. και Ζαλώνη Φ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζιούλης, Κελαδίτης, Αλβέρτης, Τούφα, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Βιδάλης Μ, Τζανουλίνος.

Ο Γιώργος Ρούσσος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Στεφάνου, Αλουμανής, Μαμαντί, Κοτσιοβός (55' Πρέκας), Καλέργης (35' Κουντούρης), Βλισόν, Ηλίας (35΄Δερεμπούκας), Πιταούλης (35΄Ρούσσος), Ραμπαβίλας (35΄Κραραγιάννης), Αμπντούλ, Αλμπάνης

Βίντεο και φωτογραφίες από το Τήνος εικοσιτέσσερα 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares