Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 15:47

Φιλικό διπλό στη Μύκονο ο ΠΑΣ Τήνου

Με ένα φιλικό διπλό έφυγε από τη Μύκονο η ομάδα του ΠΑΣ Τήνου, καθώς επικράτησε με σκορ 2-3.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και ο προπονητής από την πρώτη ομάδα της Μυκόνου, Ανδρέας Σκέντζος, ο Γενικός Αρχηγός Πέτρος Γιαβρούτα, οι Υπεύθυνοι των ακαδημιών Σπύρος Κατσικαλάκης και Αποστόλης Κουσαθανάς, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς και να δουν αρκετούς ποδοσφαιριστές της Κ17 να αγωνίζονται.

Σε ότι αφορά το ματς, στα πρώτα 25 λεπτά ο ΠΑΣ Τήνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πλυτά. Ο Βιδάλης με εκτέλεση πέναλτι στο 15' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα και στο 21' μείωσε από την άσπρη βούλα για την ομάδα της Μυκόνου ο Βερώνης σε 1-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανουλίνος με κεφαλιά έκανε το 1-3 ενώ το τελικό 2-3 πραγματοποίησε ο Γκέζο στο 30'.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το 2ο ημίχρονο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον αέρα και να κάνουν την ανατροπή στον αγώνα κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Κουκά

Α.Ε. Μυκόνου Β' (Παχατουρίδης): Ηλιάδης, Κέβιν, Πάππα, Αχμετάι, Καρατζας, Μπαλλής, Βερώνης, Μερβάν, Καλογεράς, Μπομπάι, Γκέζο

Αγωνιστηκάν και οι: Σγούρδας, Διονύσης, Ασράμ, Λούλα, Θεοδώρου, Αρμάντο, Χόντζα

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος, Ζαλώνης, Θεοδώρου, Κελαδίτης, Ζιούλης, Τζανουλίνος, Φώσκολος, Βιδάλης, Λούβαρης, Φιλιππούσης, Πλύτας

Αγωνίστηκαν και οι: Αλβέρτης, Τσίκας, Βιδάλης, Λεκάσι, Κουμαριανός

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares