Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:41

Η απάντηση του ΑΟ Πάρου στον Γιώργο Καβάλλη

Με επιστολή του ο ΑΟ Πάρου απαντάει στην επιστολή παραίτησης του αντιπροέδρου του ΑΟ Πάρου κ. Γιώργου Καβάλλη.

Αναλυτικά:

Προς : ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ :  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ  κ. ΚΑΒΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

    Σχετικά με την παραίτηση του κ. Καβάλλη Γεώργιου από τη θέση του στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα θέλαμε να κάνουμε  τις εξής παρατηρήσεις :

   Ο Σύλλογός μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990, όχι μόνο ως ποδοσφαιρικός Σύλλογος, αλλά με συμμετοχή και στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης, ο οποίος στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο του νησιού μας .

    Όσον αφορά το θέμα της ανακαίνισης των αποδυτηρίων, για την οποία ο κ. Καβάλλης διατυμπανίζει ότι πρόκειται για δικό του έργο , οφείλουμε  να ενημερώσουμε πως εξακολουθεί και υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο το οποίο βαραίνει το Σύλλογο. Να τονίσουμε δε ότι υπήρχε σημαντική βοήθεια από μέλη του Συλλόγου, η οποία και δεν αναφέρθηκε ποτέ. Άλλωστε πρόκειται για ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου και όχι του Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

    Στο θέμα που αφορά την Ανδρική ομάδα  ποδοσφαίρου , θα  γινόταν η ύπαρξη της πραγματικότητα , αφού δηλώσαμε συμμετοχή , εφόσον υπήρχε ενδιαφέρον από τα δικά μας  νεαρά παιδιά , αλλά και από τα παιδιά των λοιπών Συλλόγων του νησιού.  Από τη στιγμή που δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών, κρίναμε πως έπρεπε να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας στο ανδρικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων. Εδώ  πρέπει να  τονιστεί πως το πρόστιμο ομάδας του ποδοσφαιρικού τμήματος  που έχει δηλώσει συμμετοχή σε πρωτάθλημα και δεν παρευρεθεί,  είναι 1000ευρώ .

   Μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας  και συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες και παρουσίας σε Final Four σχεδόν κάθε χρόνο , είναι η εύλογη απάντηση μας  αναφορικά με την κακοδιοίκηση του Συλλόγου.

   Για την αναφορά στο ηλικιακό θέμα που θέτει , φαίνεται η άγνοια του κ. Καβάλλη , καθώς ο Α.Ο. Πάρου συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με την Κ17.

  Αυτή είναι η τελική μας απάντηση και δεν θα μπούμε στη διαδικασία διαλόγου.

Το Δ.Σ του Α.Ο.Πάρου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares