Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 19:43

Δύσκολη νίκη (1-0) για την Ελλάς Σύρου απέναντι στην Α.Ε. Μυκόνου

Αν και δύσκολα η ομάδα της Ελλάς Σύρου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Β' ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου με σκορ 1-0 και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Οι Μυκονιάτες από την πλευρά τους έβγαλαν ταλέντο στο γήπεδο και ανέδειξαν μέα σπό το παιχνίδι τους την καλή δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της ομάδας αγωνίστηκαν.

Η ομάδα της Ελλάς  Σύρου πίεζε να σκοράρει πρώτη από το πρώτο λεπτό και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 15ο λεπτό, μετά από ένα πολύ καλό σουτ του Παυλόπουλου το οποίο κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μπουρντένι.

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 33ο λεπτό με πλασέ του Μουλίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Οι Μυκονιάτες στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν από το πρώτο λεπτό για να ισοφαρίσουν το ματς, με πρώτη καλή ευκαιρία στο 49΄με σουτ του Κέμπε. Κοντά στο 2ο γκολ έφτασε η ομάδα της Σύρου στο 53' με σουτ του Περιάλη το οποίο κατέληξε αουτ. Η Α.Ε. Μυκόνου πίεζε μέχρι το τέλος να ισοφαρίσει χωρίς όμως να καταφέρει κάποιο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Καλόγερας.

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Συριανός, Μαυράκης, Παράβαλος, Συριανός Α., Μαραγκός, Χαλκιάς (72' Δημητρανόπουλος), Περιάλης (89΄Πρίντεζης), Σταμούλης, Ευριπιώτης (31' Μουλίδης), Μανουδάκης, Παυλόπουλος 

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καραμολέγκος, Ελθαντί, Μαϊπάς, Δημητρακόπουλος.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Μπαλής, Βλαχόπουλος, Αχμετάι, Καρατζάς, Χατζάκος (75' Βίγκου) , Σπαχίγια (53' Πάγια), Κέμπε, Χόντζα, Βερώνης, Γκέζο

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Γκέζο, Μπαϊρακτάρι, Θεοδώρου, Μακρής, Χύσα. 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares