Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 18:04

«Άγιασε» και νίκησε στην πρεμιέρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου [pics-vid]

Νικηφόρα και μάλιστα με ανατροπή μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν 2020-2021 που επικράτησε στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της ΕΠΑΣ Κυκλάδων με 3-1 του Αστέρα Τραγαίας.

Ανταπόκριση: Μιχάλης Γρατσίας

Παρόλο που οι ''Φιλωτίτες'' έμειναν πίσω στο σκορ, στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Στο 16ο λεπτό, μετά λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Πενίκου επωφελήθηκε και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 για τον Αστέρα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και μόλις στο 50΄ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Σταματίου που είχε περάσει στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ένα τέταρτο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65΄, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Λικα, ο Κοττακης πατάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 2-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με όμοιο τρόπο στο 88', όταν μετά από κόρνερ του Ζούλη, ο Βασίλης Μουστάκης με γυριστό σουτ έκανε το 3-1.

Πριν την έναρξη του αγώνα τελέστηκε και ο αγιασμός του συλλόγου, όπου έδωσαν το παρόν θεσμικοί παράγοντες του ορεινού χωριού.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Μελανίτη

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης Μ., Λίκα (72΄Γρατσίας), Κουφόπουλος, Μουστάκης Ν., Λογοθέτης, Κοττάκης Μ., Προμπονάς, Ζούλης, Ντάσιος (36΄Μουστάκης Β.), Κατσουρός (46΄ Σταματίου), Κατσαδουρος.

Αναπληρωματικοί: Πιτταράς, Μανιός, Βερύκοκκος

Αστέρας Τραγαίας (Χαβδούλας): Κατσούλης, Βερύκοκκος Δ. (56΄Φράγκος), Χωριανόπουλος Γ. (77΄Ψαρρός Σπ.), Δρύλλης (46΄Χωριανόπουλος Α.), Σαλτερής, Τράκος, Σαρρής, Νιάος, Πενίκου (77΄Βεκρής), Κάγκανης, Μαργαρίτης (77΄Δεγαΐτας).

Αναπληρωματικοί: Βερύκοκκος Δ., Δεγαΐτας, Παραράς.

Φωτογραφίες και βίντεο: 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares