Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 21:46

ΑΟ Πύργου: Τούρτα έκπληξη στον ''Κούρο'', τον πιστό στρατιώτη του ΑΟ Πύργου [vid]

Το καλό κλίμα σε μία ομάδα είναι το Α και το Ω για να προχωρήσει στην επίτευξη των στόχων της και αυτό είναι κάτι που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στις τάξεις του ΑΟ Πύργου.

Αυτό φαίνεται με τα μικρά καθημερινά που συμβαίνουν στις προπονήσεις, όπου πάντα υπάρχει χώρος για κάποια έκπληξη ή μία στιγμή που θα ελαφρύνει το κλίμα της έντασης από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκος Φύτρος ή Κούρος όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι είναι ίσως ο πιο πιστός στρατιώτης της ομάδας, αφού βρίσκεται κοντά της κάθε στιγμή, φροντίζοντας να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του.

Οι ποδοσφαιριστές, δεν τον σέβονται απλά, αλλά τον λατρεύουν, αφού το χαμόγελο του και η παρουσία του εκτός από έναν πολύτιμο εργάτη αποτελούν και μεγάλο μέρος της θετικής αύρας στα αποδυτήρια και όχι μόνο.

Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση δεν θα μπορούσαν παρά να του επιφυλάξουν έκπληξη σήμερα που γιόρταζε τα γενέθλια του.

Μετά το τέλος της προπόνησης λοιπόν, μία τούρτα περίμενε τον Μάρκο στα αποδυτήρια και η έκφραση του προσώπου του, μαρτυρά όλα τα παραπάνω.

Δείτε τη στιγμή:

 

-

Πολυμέσα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares