Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 17:44

Εύκολο πέρασμα από τη Νάξο για τον ΑΟ Πύργου

Ο Πύργος επικράτησε του Αστέρα Τραγαίας με 6-0 στη Νάξο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στον 3ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας. Πρωταγωνίστης ο Σόλωνας Φύτρου που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Νομικός και ένα ο Σαμψών Φύτρος.

Ο Πύργος έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Γκίκα να προσπαθεί στο 7' και στο 27' αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Στο 28' ο Σόλωνας Φύτρος έχασε καλή ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ ο Σαμψών Φύτρος στο 38' από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση χάρη στον Σόλωνα Φύτρο, ο οποίος με κεφαλιά στο 39' έκανε το 0-1 και ένα λεπτό αργότερα με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.

Η ομάδα του Κωνσταντόπουλου συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Σαψών Φύτρο, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 0-3.

Στο 85', ο Νομικός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κατσούλη, ο οποίος απομάκρυνε, αλλά στη συνέχεια ο Σόλων Φύτρου ακολούθησε τη φάση και έκανε από κοντά το 0-4, πετυχαίνοντας παράλληλα και το χατ-τρικ.

Ο Νομικός έκανε το 0-5 στο 87' και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-6, μετά από ωραία ασίστ του Σόλωνα Φύτρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθό την κα. Ψαρρά και τον κ. Γεωργαρά.

Αστέρας Τραγαίας: Κατσούλης, Καγκάνης, Χωριανόπουλος Γ. (61 Φράγκος), Δρύλλης, Σαρρής, Τράκος, Επταήμερος (Χωριανόπουλος Α.), Νιάος (61' Ψαρρος), Πενίκου (66' Μαρκοπουλιώτης), Μαργαρίτης Α., Κουφόπουλος (66' Βεκρής)

ΑΟ Πύργος (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας (74' Νομικός Μ), Κολιούσης (45' Λύτρας), Λύκος, Νομικός Β. (69' Κυβρικοσαίος), Μαντούσης, Λυγνός, Ματσιώτας (14' Φύτρος Σαμψών), Δαβίλας, Γκίκας (74' Καραμολέγκος), Φύτρος Σολομών, Σελισάι

Δείτε παρακάτω τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr:

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares